‘Ineenhaken kruis’, een datingbureau voor extreemrechts 

 

(elke overeenkomst met bestaande personen of bewegingen is louter toevallig of een act van god)

 

Carramba Teefs heeft aangekondigd dat ze een nieuw datingbureau 'Ineenhaken Kruis' zal oprichten voor al die verloren zielen die ze de afgelopen maanden op al die troosteloze extreemrechtse betogingen tegenkwam. Zelf wilt ze niet zeggen of ze ook gebruik zal maken van het bureau of ze nog thuis bij haar nazipapa blijft zodat ze samen nog veel leuke dingen kunnen doen zoals bloemen gaan neerleggen bij nazigraven of naar de zoveelste mislukte extreemrechtse mars te gaan. Het waren trouwens die marsen en al die vergaderingen met steeds dezelfde mannen en vrouwen die haar overtuigden dat ze dit liefdesbureau moest oprichten. Zoveel verloren gevallen die daar rondlopen die er nooit in slagen om een gewone relatie te laten duren of ze na korte tijd laten verzuren. Al die drank en al dat gekef rond de enkele 'mooiere dames' die daar rondlopen alsof ieder denkt dat hun overdreven verhalen, stoere tatooes en paramilitaire gimmicks indruk zullen maken. Ze voorziet dan ook lessen in gedrag en heeft ook al een contact met schoonheidsspecialisten en kappers om hen een aantrekkelijker look te geven. Zoals de meesten er rondlopen zou je ze nooit naar ‘First date’ op tv durven sturen, tenzij om een miljoen kijkers te verliezen.

 

Ze wil hen ook van achter de computer halen. Die duizenden uren gezwam en steeds herlezen van dezelfde eind-van-de-wereld en wij-zullen-de-wereld-veroveren commentaren gaan uiteindelijk in het hoofdje van al die mensen zitten en dat maakt dat ze moeilijk nog een gewoon gezellig gesprek kunnen aangaan met gewone mensen. Ze zag ook duidelijk dat veel van die extreemrechtse militanten en kameradinnen erg gefrustreerd en agressief werden als ze lang zonder lief zaten en dan domme dingen gingen zeggen en doen waardoor ze in het beste geval een PV van de politie kregen wegens online racisme en haat of in een slechter geval brandbommen willen gooien naar een moskee. Het feit dat ze ook geen nachtelijke betogingen meer mogen organiseren van de regering om zich eens af te reageren op de anderskleurige medeburger heeft ook niet echt geholpen.

 

De beste oplossing voor extreemrechts om deze lockdown door te komen zonder teveel militanten te verliezen is dan ook een sexpartner voor hen te zoeken zodat ze hun energie positiever kunnen gebruiken zodat ze later nog inzetbaar zijn. Tevens zal je de omvolking niet kunnen tegenhouden als je zelf niet kweekt zoals konijnen maar minder kinderen maakt dan de ouderen in een rusthuis. Er is dus een plicht ten opzichte van het blanke volk en de westerse cultuur om zoveel mogelijk zelf kinderen te maken en hen goed af te richten. Of ze zelf zoals de Vlaamse plattelands- en arbeidsboeren in het begin van de vorige eeuw 12 kinderen wilt, wou ze niet onmiddellijk beantwoorden maar ze was wel bang dat ze na een paar kinderen niet meer in haar veel te kort lederen rokje zal kunnen en dat de mannen daardoor niet meer haar mooie tattoos op haar bovenbenen niet meer zouden kunnen zien. Dat zou een zonde zijn want ze hebben veel geld en pijn gekost.

 

De criteria om te mogen deelnemen aan deze selecte inteeltgroep is dan ook dat je moet bewijzen dat je al minstens 5 jaar actief lid bent van een extreemrechtse groep of knokploeg en dat je van Mein Kampf toch minstens 5 pagina's moet begrepen hebben. Je moet tevens minstens 1 volkstatoe kunnen tonen en drie altright handbewegingen kunnen maken. Tevens moet je gedurende 10 minuten kunnen schelden op de migranten, de ministers, Black Lives Matter en de wereldregering die over ons heerst en corona heeft uitgevonden. Ridders en Vikings moeten kunnen bewijzen dat ze met een zwaard om kunnen terwijl extreem flaminganten de Vlaamse Leeuw achterste voren of in het latijn moeten kunnen zingen. Fundamentalistische christenen zullen een maagdelijkheidstest moeten laten afnemen en de mis in het latijn moeten kunnen blind opzeggen alsook de nieuwe paus gedurende 10 minuten kunnen verketteren.

 

Ze verwacht in de lente haar dienst te kunnen lanceren want dan zullen de oerinstincten haar primitieve leden ook het best kunnen inspireren om zich in te schrijven. Haar eerste activiteit zijn dan ook enkele leuke dronken pagan dansen met veel gebrul rond kampvuren in donkere bossen dicht bij de monsters in hun hoofd en ver van de wereld van de gewone mensen.